2012!!

Op 01/04/2006 startte ik met mijn zaak. Film is naast de 3 andere diensten (fotografie, webdesign en ander grafisch ontwerp) tot nu toe altijd mijn hoofdbezigheid geweest en met dit gegeven wil ik dicht tegen het begin van 2012 terug professioneler uit de hoek komen. Op dit moment ben ik bezig aan een restyling van de site met als doel grotere klanten aan te spreken.

In 2012 wil ik veel verder gaan in het gebruik van licht in mijn beelden. Daarnaast wil ik de mensen waarmee ik samenwerk ook in de spotlight plaatsen zodat we in de toekomst met meerdere talenten de schouders onder een groot project kunnen steken. Op deze manier hoop ik bij grotere projecten de klant te kunnen overtuigen om met “ons” samen te werken. Samen met deze talenten zullen wij er naar streven om tot een schitterend, grensverleggend eindresultaat te komen.

Op vraag of aanraden van sommige sympathisanten, collega’s ben ik op heden ook bezig aan een eerste showreel. Een samenvatting van de betere beelden dat ik in die 5 jaar gemaakt heb prop ik in een korte montage. Deze verschijnt binnenkort op mijn site, maar moet uiteraard eerst piekfijn afgewerkt worden.

Langs deze weg wil ik aan iedereen een gezond en gelukkig 2012 toewensen.