New Showreel

Het was hoogtijd om wat nieuwe beelden in de showreel te steken.

In de toekomst willen wij ons nu vooral gaan richten op Motion Graphics, Corporate projecten (bedrijfsfilms) en Events, Concerten.

Samen met Wannes Vanspranghe, de 3d specialist, zijn we ambitieus om next level producties te maken. Ook de green screen studio, die wij nu tot onzer beschikking hebben, zal een meerwaarde geven voor nieuwe projecten.

Enkele van mijn eerste beelden, die ik voor de 1 minute awards samen met mijn ondertussen overleden grootvader maakte, heb ik ook in deze showreel kunnen steken. In 2009 behaalde ik de 5de plaats van de 160 inzendingen.
De fel gerespecteerde “godfather” van de familie wordt erg gemist. Hij was een ware inspiratiebron op vlak van levenswijze.

Daarnaast ben ik bij deze ook m’n vader erg dankbaar voor de “walklapses” die hij in elkaar stak.

 

Absolute Pitch, soms ook perfect gehoor genoemd, wat niet helemaal hetzelfde is) is het vermogen van een luisteraar om tonen muzikaal te benoemen zonder eerst een referentietoon te hebben gehoord. M’n grootvader speelt een blinde man die dat gehoor ervaart en die zich dus bijgevolg inbeeld waar hij had kunnen zitten.

De schitterende bijpassende muziek, klank werd gecreëerd door m’n neef: Steven Willems.
Elk beeld werd effectief op een andere locatie gefilmd. Achteraf gezien werd het een soort van intensieve eerste “walklapse”.