First Speech, 42 personen

Met Sertocom stond ik op 28/10 voor een grote uitdaging in Hostellerie St.Nicolas. Door de twee zaakvoerders Tom & Peter werd ik gevraagd een kort woordje te geven aan een 42-tal geïnteresseerden over de captatie en verwerking van beeld. Het was een zenuwslopend moment daar dit de eerste keer was dat ik voor een belangrijk grote groep sprak

Het was naast de nieuwe site van Sertocom, eveneens de première van de film dat ik voor Hostellerie St.Nicolas in elkaar stak. Na wat technische probleempjes met de klank (“de wet van Murphy” was van de partij), kon ik mijn werk demonstreren.

En de reacties waren erg positief en motiverend. Zowel de speech als het filmpje werden op een spontaan applaus onthaald. Het gaf mij een voldoening!

Enkele voorbeelden van bedrijven aanwezig waren:
– Au Saumon d’Or of De Klipper: internationale vishandelaar te Koksijde
– Restaurant De Steenen Haene: kwalitatief restaurant in Zillebeke
– Hotel Ariane: enige 4 sterren hotel van Ieper
– Jan Yperman ziekenhuis
– Puriso: Isolatie-, vochtbestrijdingfirma
– Claerebout Potatoes
– en zo veel meer …

We zullen zien wat de toekomst ons brengt.