Entre-Deux-Monts

Begin dit jaar startte ik de opnames van de corporate-movie voor het wijnbedrijf Entre-Deux-Monts. Bedoeling van dit jaarproject was oorspronkelijk het hele productieproces van de wijn in beeld te brengen op een HD-beamer voor de bezoekers van de wijngaard. Voor dit project nam ik de volledige productie op mezelf.

Ook dit weekend werden er enkele prachtige wintershots opgenomen, aangezien er een mooi sneeuwtapijtje lag. Ondertussen heb ik al een 5-tal uren beeld om er een 15 tot 20 minuten durende creatieve eindfilm van te maken.

Begin volgend jaar begin ik met de montage van dit veelbelovend filmpje voor Bacquaert Martin. Vanaf begin maart zal er een trailer te zien zijn op de site van Martin Bacquaert (entre-deux-monts). Benieuwd wat dit zal worden.

Een beeld dat ik een fractie van een seconde op de lichtgevoelige plaat liet schijnen, demonstreert hoe magisch de sfeer er was.