Dynaco Entrematic: Corporate film

Voor Dynaco Entrematic werd ik ingeschakeld om hun corporate project uit te werken. We filmden met de Red Epic (tegenwoordig gebruikt voor heel wat Hollywood producties). Uiteraard filmden we alles in RAW in 5K om de crop te omzeilen. Sommige shots draaide ik in 50 fps.

De aerials, luchtbeelden (zowel exterieur als interieur) werden uiteraard met onze DJI Phantom 3d Zenmuse en de Gopro 3 Black Edition genomen.

Daarnaast maakten we ook gebruik van de nieuwe DJI Ronin in combinatie met de Canon 5d Mark III. Gloednieuwe technologie dat ook in de DJI Phantom drone wordt gebruikt (maar dan heel wat kleiner). Het systeem is in staat om de camera ten allen tijde gestabiliseerd te houden waardoor een leuk zwevend effect bereikt kan worden. Het is een alternatief voor het gebruik van een steadicam, maar dan met een beter resultaat (mijn inziens). Daarnaast kan er een assistent ingeschakeld worden met een controller die beslist naar waar de camera moet draaien of tilten.

De soundtrack werd opnieuw van de Vimeo Music Store geplukt. In combinatie met de voiceover, die Eddy Temmerman insprak, vormde het een zeer goede basis voor de edit. De voiceover werd ingesproken bij de professionele opnamestudio van Piet Candeel. Het resultaat mag er wezen.

Dit werd het resultaat:


Daarnaast werden ook enkele speciale eigenschappen uitgelicht in 5 afzonderlijke films.