Cinema out of Your Backpack: The End

Voor de wedstrijd waaraan ik deelnam met “The Past, The Present”, viel ik jammergenoeg niet in de prijzen.

Aangezien het evenement zelf 700km verder, in Ludwigsburg, Germany was, had ik 2 dagen voordien toch even gevraagd ofdat ik al dan niet een award in ontvangst mocht gaan nemen. Het antwoord bleek helaas niet positief te zijn.

Toch werd ik samen met enkele van de andere 10 finalisten uitgenodigd om deel te nemen aan de live skype session… (wat wel grappig was) Ook Blake Whitman (frontman van Vimeo!) was op deze manier van de partij. Hier een foto.

Als nominee (finalist) mochten wij wel een gratis vimeo plus account in ontvangst nemen.

We hebben er in any case terug veel uit opgestoken…

Next time better en misschien dan 3de keer, goede keer. (In het verleden kwam ik ook al eens bij de eerste 5 van de 160 deelnemers terecht met de 1minuteawards, maar ook toen was ik net niet goed genoeg voor een prijs.)

De volgende competitie in ’t verschiet zijn de vimeo awards 2012! Welke van zeer hoog niveau zijn (de eerste keer waren er 6500 inzendingen). We shall see…