Image
Top
Navigation

VDM Graphics - Blog

Transics: under construction

Ook voor het gekende Transics zijn we flink in de weer met een groot project. We blijven bezig… Komt binnenkort online.

Fujifilm X100T

Als backup voor de Canon 5d Mark III werd de Fujifilm X100T aangekocht… Super camera waarmee een specifieke look gecreëerd kan worden. Resultaten binnenkort te zien.

Wintervakantie

Van 7 tot 16 januari 2017 zijn we even offline voor de wintervakantie. Daarna terug volledig opgeladen beschikbaar!

Een goed, gezond, gelukkig en geestig 2017

Dat 2017 een gezond jaar mag worden waarin veel van uw wensen mogen uitkomen…

Wij hopen alvast dat het terug een jaar wordt waarin wij terug kunnen groeien en terug een niveau hoger kunnen geraken… We blijven ambitieus!

Corporate Movie Biervliet

Via eventbureau Majestik kwamen David en Tiny van Voeders Biervliet tot bij mij met de vraag om een corporate movie uit te werken. Na de goedkeuring van offerte op 25 oktober werd de film in 1 maand afgewerkt en afgeleverd. Hieronder het resultaat.

Ook voor de still, het belangrijkste campagnebeeld van hun nieuwe stand werden wij verantwoordelijk gesteld voor de uitwerking.

Nieuwe website Architect Mabesoone online

Voor de architecte Isabelle Mabesoone ontwierpen wij een strakke responsive website. Ook voor de fotografie van enkele van haar projecten werden wij ingeschakeld.

Op volgende link kan u de website bekijken.

Go Pro 5 te huur

De nieuwe Gopro 5 is vanaf heden te huur aan 15€/dag en 30€/weekend.

Mail me op info@vdmgraphics.com of bel me 0499/14 99 24.

CMAC

Voor het “world leading” electro bedrijf C-MAC te Ronse mocht ik 5 verschillende machines in beeld brengen. De pakken deden ons even aan Heisenberg denken. De resultaten zijn helaas enkel binnenshuis te zien…

Het was in ieder geval de moeite.

Filming high tech @ C-Mac Ronse #vdmgraphics #bedrijfsfilm #corporate #cmac #macro

Een foto die is geplaatst door Vandermeersch Gerdy (@gerdyvdm) op

Stad Roeselare project

In opdracht van het communicatiebureau O2 kreeg VDM Graphics de opdracht om enkele acties van de vzw ‘t Hope, stad Roeselare, in beeld te brengen. Enkele via film, anderen via fotografie.

Hieronder alvast 3 montages dat wij in elkaar staken.

De Geschreven Oorlog: IFF

Voor het In Flanders Fields in Ieper mocht ik Peter Vandermeersch, Arnout Hauben, Daan Heerma van Voss en Geert Spillebeen gaan filmen. Voor Peter Vandermeersch en Daan moesten we richting Amsterdam.

En aangezien ik niet de enige fan ben van Arnout en nog veel meer van zijn programma “Ten Oorlog” was dit uiteraard een leuke opdracht.

Kartje Kilo: continued

Door het succes van de eerste film voor het “Huis van de Stad” met Kartje Kilo werden er per thema nieuwe films gemaakt waardoor we op 10 in totaal komen. Per week wordt er één gelanceerd. Ook benieuwd naar de avonturen van Roland en Bertrand? Volg dan “Huis van de Stad” op Facebook!

Hieronder alvast de trailer:

Het werd een erg leuke low budget productie die snel op poten werd gezet. Hieronder heb je ze op een rij (pas om de week 1 aflevering online!!):

Verlof 2016

Wij zijn van 12/06 tot en met 3/07 met jaarlijks verlof.

Vanaf 4/07 zijn wij terug volledig beschikbaar. Tot dan!

Belgian Corporate Video Festival

Op het Belgian Corporate Video Festival 2016 werd ik genomineerd uit 372 inzendingen. Sitra had hun filmproject (zonder ons medeweten) ingestuurd voor dit festival. In de categorie “Service” eindigde ik bij de laatste 4 naast Brussels Airport (productie: New Impact), Rode Kruis Vlaanderen (Duval Guillaume) en Akka Matis Benelux (Mediart Design). Ons project won uiteindelijk geen award maar het was wel een eer om naast deze grote productiehuizen (de beste van België) te kunnen eindigen.

Het heeft uiteraard terug een duw in de rug om nog betere films te gaan ontwikkelen.

Naast de awardshow stonden wij (samen met Around Media) ook op de Beurs om vooral onze 360 film reportages te promoten. Wij maakten een 360 showreel dat wij via 2 Samsung Gear VR’s aan het publiek konden demonstreren. Dit werd heel positief onthaald en er werden ondertussen enkele interessante contacten gelegd.

Korte infofilm samenwerking VDM Graphics en Around Media:

Belgian Corporate Video Festival 360 showreel… #360 #360film #aroundmedia #hype #vr #samsunggear #vdmgraphics

Een foto die is geplaatst door Vandermeersch Gerdy (@gerdyvdm) op

Present in Kinepolis Brussel op 2/06

Volgende week: 2/06 zijn wij present bij het Belgian Corporate Video Festival 2016 in Kinepolis te Brussel. Wij zijn met de bedrijfsfilm van Sitra genomineerd uit de meer dan 300 inzendingen en zitten bij de laatste 20. Benieuwd naar het eindresultaat. Daarnaast staan wij ook op de beurs om onze bedrijfsfilms, motion graphics en 360 film diensten te promoten…

Er werden volledig nieuwe visitekaartjes gemaakt. Laat ons hopen dat ze ons volgende week een dienst zullen bewijzen…

St. Arnoldus Responsive Website

De nieuwe responsive one page website voor het gekende Ieperse café St. Arnoldus is volledig af. Op www.starnoldus.be online te zien.

Het was opnieuw een totaalpakket, ook de fotografie namen wij op onze verantwoordelijkheid.